top of page

GARANTIE & RETOUREN

Op de meeste producten die je bij ons koopt heb je minimaal 2 jaar garantie. Dat betekent dat jouw nieuwe aanwinst, bij normaal gebruik, de eerste 2 jaar niet zomaar kapot zou mogen gaan.


Fabrieksgarantie

Voor sommige producten geldt er een fabrieksgarantie. Deze garantie staat los van de wettelijke garantie. Wat deze fabrieksgarantie inhoudt, vind je op de productpagina. Soms heb je de mogelijkheid om aanvullende garantie aan te vragen bij de leverancier door productregistratie. 

Wettelijke garantie

Voor alles wat je bij ons bestelt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product doet wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke garantietermijn. Het ene product gaat nu eenmaal langer mee dan het andere. Hoelang de garantie duurt hangt dus af van het type product. Dit geldt niet als het defect door jouw schuld is ontstaan of als het product bij normaal gebruik versleten is.

 

Gebreken bij levering

Indien gebreken worden geconstateerd meld dit dan liefst op korte termijn na aflevering. Als gebreken of reclames door ons als gegrond worden erkend, dan zullen wij het netto factuurbedrag inclusief verzendkosten crediteren of in overleg een nieuw product leveren.

 

14 dagen retourbeleid

Je hebt 14 dagen de tijd om van je herroepingsrecht gebruik te maken oftewel je product te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen via een E- mail. Je product dient in de oorspronkelijke staat te worden geretourneerd.

Wij zullen vervolgens het netto factuurbedrag inclusief verzendkosten aan je crediteren.

bottom of page